Zoeken
  • Nanda Otten

Rouwhack #4: leestip.

Ik vind het heerlijk om ‘s avonds een goed boek te lezen. Het liefst een mooie romance waar ik in weg kan dromen, maar ik vind het ook super fijn om een boek te lezen over onderwerpen die dichtbij mij staan. Zo kwam ik in de winkel het boek van @amelineansu tegen. De opvallende titel: ‘Van harte gecondoleerd’ sprak mij direct aan. Er wordt op een eerlijke manier geschreven over de ervaringsverhalen van jongvolwassenen die verder moeten zonder ouder(s). Er worden ook praktische tip gedeeld die heel waardevol kunnen zijn. Ik vind het aan absolute aanrader!

Heb jij ook een leestip voor mij?
#rouwrumoer #rouw #grief #rouwhacks #tips #boeken #vanhartegecondoleerd #leestip

413 keer bekeken2 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2020 door Rouwrumoer. Met trots gemaakt met Wix.com